Eigentijds en stijlvol Vraag uw gratis offerte aan

Onze Diensten


Woonkamer - Badkamer - Bureau


Schilderen van al uw ruimtes

Binnenwerken

Bij het schilderen van je huis helpen wij je steeds met de juiste kleuren en combinaties om je huis er optimaal en gezellig eruit te laten zien. Wij gebruiken steevast kwalitatieve producten en doen er alles aan je huis af te werken van A tot Z. Kleuren combinaties en de professionele afwerking kunnen je interieur tot leven brengen.


Poorten - Gevels - Ramen


Geef uw woning de uitstraling die het verdient

Buitenwerken

De buitenkant van een woning is van cruciaal belang voor een lange levensduur van je woning. Wij geven de gevels een goed onderhoud of stoppen hem in een nieuw jasje. Uw buitengevel geeft de eerste indruk en deze is van uiterst belangrijk.


Kasten - Tafels - Stoelen


Blaas uw meubelstuk nieuw leven in

Meubels

Iedereen heeft wel een meubelstuk die men liever niet weg wilt, toch past deze niet helemaal in je interieur. Geeft uw meubelstuk eerder een opknapbeurt nodig. Wij blazen uw meubelstuk een nieuw leven in en laten deze floreren.


Rolgordijnen - Vouwgordijnen - Plisségordijnen


Decoreer uw kamer

Gordijnen

Gordijnen zijn meestal de finishing touch die je interieur nodig heeft, wij adviseren je kleuren en soort gordijnen, samen zoeken we naar de beste oplossing voor het perfecte resultaat. Zodat je ramen en interieur de uitstraling krijgen die ze verdienen.

Portfolio

Nood aan inspiratie? Neem dan gerust een kijkje naar onze realisaties, of op de desbetreffende service pagina.

Wenst u professioneel advies of een gratis offerte, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contactformulier